Tamboer Workshop bij Harmonie De Vriendschap

Harmonie De Vriendschap organiseert in de maanden april en mei een Tamboer workshop van 6 weken. Bestemd voor zowel jongere als volwassenen.

Wat is een Tamboer eigenlijk?  Een Tamboer ook wel trommelaar of trommelslager genoemd, stamt van oorsprong uit de Middeleeuwen en vervult een belangrijke muzikale rol bij o.a. harmonieorkesten. Heeft u vroeger weleens de trommel bespeeld en wil je de draad weer oppakken of heb je nog nooit gespeeld en zou je op dit instrument willen leren spelen? Ook Harmonie De Vriendschap heeft een tamboerkorps en zij gaan in de maanden April en Mei een gratis workshop organiseren voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Onder leiding van Rene de Jong als deskundig instructeur wordt gedurende een workshop van 6 weken de kunsten van het bespelen geleerd, waarna met een heus concert de opleiding wordt afgesloten.

Daarna verder spelen? Het kan bij De Vriendschap!

De workshop vindt plaats op de woensdagen `s avonds van 20.00 tot 21.00 uur en wel op 13 en 20 april en 11, 18 en 25 mei en 1 juni.

Het afsluitende optreden vindt plaats op zaterdagavond 4 juni om acht uur `s avonds. De lessen vinden plaats in het verenigingsgebouw aan De Waardsedjik 13 in Woerden. Er zijn geen kosten aan verbonden, om het voor iedereen mogelijk te maken om hier aan deel te nemen. Opgeven kan via een email aan de secretaris,  Arnold van Poeteren (poeteren@xs4all.nl).

De Harmonie leent je een muziekinstrument uit, zodat je ook thuis kan oefenen. Ook voor de muziek wordt gezorgd. Geef je op en kom gezellig musiceren!