Koffieconcert op 30 oktober

Op zondag 30 oktober brengt Harmonie "De Vriendschap" alweer het laatste koffieconcert van dit jaar.

Tijdens dit laatste concert van 2016 zal dirigent Bart van den Goorbergh samen het harmonieorkest u een zeer gevarieerd programma bieden. Orkest en dirigent werken nu ruim een jaar samen en het resultaat laat zich goed  horen in een aantal fraaie werken zoals het indrukwekkende Evita en daarbij natuurlijk ook Don’t cry for me Argentina, met daarin een prachtige solo verwerkt. Op het programma staat verder het bekende Songs of the British Isles waarin een rondgang gemaakt wordt langs Engeland, Wales en Ierland, waarna Schotland het stuk besluit en waarin  de klanken van de doedelzak zijn te horen. Verder Frank Sinatra in Concert en ook een fraaie mars ontbreekt niet op het programma. Nobels of the mystic shrine uit 1923 is een mars van John Philip Sousa, waarschijnlijk de bekendste dirigent, trombonist en componist uit de geschiedenis van de marsmuziek. De sousafoon dankt zijn naam aan deze befaamde componist. De genoemde werken zijn slechts een deel van hetgeen u kunt horen, laat u verrassen en meevoeren op de muziek die het harmonieorkest voor u zal uitvoeren. Het koffieconcert begint om 12.00 uur, er is voldoende parkeergelegenheid en de toegang is zoals altijd gratis.We hopen u allen weer te mogen ontvangen op 31 oktober bij De Boerinn in Kamerik (Mijzijde 6)