Koffieconcert op 13 oktober bij De Boerinn

Op zondag 13 oktober is ons laatste koffieconcert van 2019 weer bij De Boerinn in Kamerik. Dit keer een bijzonder concert waarin het Harmonieorkest samen met Muziekvereniging Het Gooi een concert zal verzorgen. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Jan van Dam. Het Gooi komt uit de gemeente Goose Meren. Een fusie gemeente van Naarden, Bussum, Muiden en Muiderberg. De vereniging bestaat uit een Harmonie orkest van 50 leden en heeft daarnaast nog een actief jeugdorkest van 15 leden. Het Gooispeelt o.a. Lord Tullamore, Caravan en een medley van hits van Frank Sinatra. De Vriendschap speelt onder meer werken als Mas Que Nada, Marinarella en de mars Hands across the sea van J.P. Sousa. Aanvang zoals gebruikelijk om 12.00h.