Koffieconcert op 26 januari bij De Boerinn in Kamerik

Op zondagmiddag 26 januari opent Harmonie De Vriendschap het muzikale jaar met een zeer divers programma met dit keer een musical tintje.

Het orkest speelt een gevarieerd programma met o.a. Een medley van uit de musical ´Miss Saigon´en ´The Magic of Andrew Lloyd Webber´. Eind jaren negentig begon de in Puerto Rico geboren zanger Ricky Martin (Enrique Martín Morales, geboren op 24 december 1971) een nieuwe trend in de popmuziekwereld - Latino-pop en werd daarmee de King van deze muziekstijl. Het Harmonieorkest speelt Latin Pop Special, een combinatie van twee van de meest populaire liedjes van deze superster van Latijnse muziek! Verder op het programma staat Arromanches, een werk van Kelly. Hij kreeg zijn eerste muzieklessen van zijn vader, een muzikant in de Grenadier Guards band van het Britse leger. Vanaf 1946 studeerde hij aan de Royal Military School of Music "Kneller Hall" in Twickenham. In 1951 werd hij tot kapelmeester (Bandmaster) benoemd van de militaire muziekkapel van het Royal Sussex Regiment. Als componist staat hij het best bekend voor zijn marsen Nijmegen, Arnhem en Arromanches.

We zijn zeer blij dat we komend jaar bij De Boerinn te gast zijn! Zoals gebruikelijk beginnen we weer om 12 uur en zoals altijd is de toegang (en parkeren) gratis.